Svenska
Efter en hektisk
karriär är jag nu en "tidsmiljonär" (pensionär). Jag trivs nu
verkligen med att spendera mer åt persisk matlagning. Persisk mat kräver stor
omsorg, tanke och kärlek. Jag vill också bidra till att öka kunskapen om Persisk
mat.
Jag föddes i
Iran, men växte upp i Sverige från 14 års ålder. Under min barndom och tidiga
tonåren var köket bara en plats för tjänstefolket. Det var först när jag kom
till Sverige som jag introducerades till vad som pågick i köket!
Sedan dess har jag läst och experimenterat i köket med bra resultat.
Sedan dess har jag läst och experimenterat i köket med bra resultat.
För att alla ska
ha chans att lyckas, är det mitt signum att noga ange mått och metod steg för steg.
After a
hectic career, I am now a "time millionaire" (retired).I am now really
enjoying the fact that I am able to spend more time cooking Persian food.
Persian food requires great care, thought and love. I also want to contribute
to increase knowledge about Persian food.
I was born in Iran, but raised in Sweden from the age of 14. In my childhood and early teens, the kitchen was merely a place for the servants. It was only when I came to Sweden that I was introduced to what was going on in the kitchen!
Since then I have read and experimented in the kitchen with good results.
In order for everyone to have a chance to succeed, it's my signature to carefully state the measurements and method step by step.
I was born in Iran, but raised in Sweden from the age of 14. In my childhood and early teens, the kitchen was merely a place for the servants. It was only when I came to Sweden that I was introduced to what was going on in the kitchen!
Since then I have read and experimented in the kitchen with good results.
In order for everyone to have a chance to succeed, it's my signature to carefully state the measurements and method step by step.
Hej,
SvaraRaderaTrevligt att jag hamnade här. Goda råd och tips får man aldrig nog av.
Jag är som du från Iran och håller på med import av saffran. En krydda som används av många här i Sverige men få vet något om det.
En kort besök på min hemsida på www.parssaffron.se ger svar på många frågor.
Välkomna!